Address
304 North Cardinal
St. Dorchester Center, MA 02124

Work Hours
Monday to Friday: 7AM - 7PM
Weekend: 10AM - 5PM

Tuinhuis Berlin met Overkapping 600


Het Berlin tuinhuis 600 is een plaatje in uw tuin. Prachtig afgewerkt met rhombus profiel planken en strakke verbindingen, wat zorgt voor de super-de-luxe uitstraling van het tuinhuis. Door het 28 mm hogedruk geïmpregneerde hout en de EPDM dakbedekking heeft u ook nog eens een duurzaam tuinhuis waar u jarenlang van geniet.

Hoge druk geïmpregneerd

Onze Fonteyn-tuinhuizen zijn onder hoge druk geïmpregneerd. Fonteyn doet dit op een unieke wijze waardoor wij uw tuinhuis langer kunnen impregneren en hierdoor kunt u 10 jaar onderhoudsvrij van dit tuinhuis genieten.

Dakbedekking

Bij dit tuinhuis wordt standaard EPDM-dakbedekking meegeleverd. Deze hoogwaardige dakbedekking gaat zeker 30 jaar mee. Standaard zit bij dit pakket lijm en een Dakdoorvoer. Ook wordt dit tuinhuis voorzien van een daktrim.

Funderingsbalken

Onze funderingsbalken zorgen voor een extra lange levensduur van uw tuinhuis. Door de funderingsbalk tussen uw ondergrond en de wand van het tuinhuis te plaatsen, blijven de onderste planken van uw tuinhuis droog. Bij onze composieten funderingsbalken zit ook een afwateringssysteem, zodat bij slagregen het water via de wand en funderingsbalk wegloopt van uw tuinhuis.

Aluminium deuren

Bij dit tuinhuis kiest u zelf voor een aluminium deur. Deze kunt u vinden in de bijpassende artikelen. Onze aluminium deuren zijn voorzien van een handig en makkelijk te monteren kozijn. De deuren met glas zijn voorzien van dubbelglas. U heeft de keuze uit: Dubbele deur dicht, Dubbele deur half glas of Dubbele deur ¾ glas

Garantie op uw tuinhuis

In combinatie met verduurzaamde dakbedekking en onze composieten funderingsbalken geven wij u 10 jaar garantie op onze tuinhuizen.

Combineer het tuinhuis met overkapping

Onze rhombus tuinhuizen zijn in verschillende maten te verkrijgen. U kunt kiezen uit deze maten:

Tuinhuis Bruxelles 200 x 300, Berlin 300 x 300 of Paris 400 x 300

Overkapping 300 x 300 of 400 x 300

Andere opties

Zowel de verduurzaamde dakbedekking en funderingsbalken en andere opties vindt u in het winkelwagentje onder productopties.

Source link