Address
304 North Cardinal
St. Dorchester Center, MA 02124

Work Hours
Monday to Friday: 7AM - 7PM
Weekend: 10AM - 5PM

Gids voor vastgoedstyling het verkopen van een huis voor beginners

property staging - Gids voor vastgoedstyling het verkopen van een huis voor beginners

Heb je ooit een leegstaand huis of een huis mid-reno bekeken en kon je je gewoon niet voorstellen dat je daar zou wonen? Of wat dacht je van een huis dat duidelijk niet meer is bijgewerkt sinds de jaren 50? Het is onaangenaam, toch?

Enscenering van onroerend goed is één ding dat zijn gewicht in goud waard is in situaties als deze. Volgens een onderzoek van de National Association of Realtors zei 83% van de makelaars van kopers dat het voor een koper gemakkelijker is om het onroerend goed als zijn toekomstige huis te visualiseren door het in scène zetten van een huis, EN uit hetzelfde onderzoek bleek dat het in scène zetten van een huis de verkoop zou kunnen verhogen prijs met maar liefst 10%.

Het bewijs zit in de pudding dat property staging effectief is, en het werkt. Of u nu op zoek bent naar iemand om uw woningmarkt gereed te maken, of u wilt zelf aan de slag met vastgoedstyling, dit is de ultieme gids voor vastgoedstyling voor beginners waarmee u dat huis binnen de kortste keren kunt verkopen.

Wat is vastgoedstaging?

Property staging is het proces waarbij een huis verkoopklaar wordt gemaakt door het aantrekkelijker te maken voor potentiële kopers. Het doel van vastgoedstyling is het creëren van een aantrekkelijke, gastvrije omgeving waarin kopers zich kunnen voorstellen dat ze in het huis wonen.

Het ensceneren van een woning omvat meestal een reeks technieken, zoals opruimen, meubels herschikken, decoratieve accenten toevoegen en noodzakelijke reparaties en upgrades uitvoeren. Het doel is om de beste eigenschappen van het pand te benadrukken en een gevoel van flow en harmonie in de hele ruimte te creëren.

Property staging kan worden gedaan door de huiseigenaar zelf, of door professionele stagers die gespecialiseerd zijn in de kunst van het huis presenteren.

Begrijp de doelmarkt – uw kopers

Als het gaat om het organiseren van een woning, moet u echt onder de huid van de potentiële kopers kruipen en echt begrijpen op welke doelgroep u een beroep moet doen.

Dit onderdeel is cruciaal voor het ensceneringsproces. U kunt dit meten door de belangrijkste demografische gegevens te identificeren van degenen die mogelijk geïnteresseerd zijn in het onroerend goed – zouden dit starters, lege nesters of een jong gezin zijn? Deze informatie zal ook afkomstig zijn van potentiële vastgoedprijzen in het gebied, de locatie en het kijken naar concurrerende eigendommen.

Het kan ook helpen om met lokale makelaars te praten om inside-informatie te krijgen over de typische doelmarkt voor dat gebied.

Als u dit begrijpt, kunt u helpen een woning te stylen waarop de doelmarkt goed zal reageren, terwijl u hem helpt op te vallen in een drukke markt.

Vier sleutelelementen van vastgoedstaging

1.Depersonalisatie

Dit zou de eerste en meest eenvoudige fase moeten zijn van succesvolle vastgoedstyling.

Familiefoto’s en memorabilia van de reis van vorig jaar naar Spanje moeten weg, het spijt me. Geen enkele potentiële huiseigenaar wil zich laten afschrikken door snuisterijen, en afgeleid worden door die familiefoto’s, ze moeten zich voorstellen dat ze daar kunnen wonen.

Door de ruimte te depersonaliseren, kunnen kopers zich voorstellen dat ze in het pand wonen en kunnen ze emotioneel contact maken met de ruimte.

2. Ontspullen

Natuurlijk verzamelen huiseigenaren in de loop van de jaren dat ze in een woning wonen veel rommel, maar rommel kan potentiële kopers afleiden, een ruimte kleiner en chaotischer maken dan hij is,

Ontspullen helpt om een ​​betere doorstroming van de ruimte door het hele huis te creëren.

3. Reparaties en upgrades

Voordat we bij de stylingfase komen, gaat het er echt om die haken en ogen te identificeren en ze weg te werken.

Mensen merken de kleine dingen op en of het nu gaat om het dichten van gaten in muren of het geven van een frisse likje verf aan geschaafde muren, deze eenvoudige reparaties en upgrades zullen het algehele uiterlijk van het pand verbeteren en de waarde in de ogen van de koper verhogen.

Er is veel voor te zeggen voor een frisse lik verf, maar ook om er een neutrale keuze van te maken. Rode muren? Ze zijn niet rustgevend, en hoewel het eigenlijk gewoon een verfkleur is die de potentiële koper zou kunnen negeren, zal het een blijvende indruk achterlaten, en niet de juiste.

4. Meubilair en decoratie

Nu de zaken op maaiveldniveau zijn behandeld, is de basis goed en is het tijd voor het leuke gedeelte: het inrichten van het pand.

Meubilair en decor zijn het cruciale onderdeel van het stylen van elk interieur, het is het maken of breken en dit is het deel waarvan u wilt dat mensen zich voorstellen dat ze in het pand wonen.

De juiste meubels en inrichting kunnen helpen om een ​​warme, uitnodigende sfeer te creëren die de beste eigenschappen van het huis laat zien en kopers zich thuis laat voelen.

Dit kan het selecteren van meubels en decoraties zijn die passen bij de stijl en architectuur van het pand, maar ook het zodanig rangschikken van meubels dat de stroom en functionaliteit van elke kamer wordt gemaximaliseerd.

Het pand dient gestyled te zijn tot aan het servies op tafel. Het doel is dat de koper er letterlijk rechtstreeks in kan trekken als hij dat zou willen, het creëert concurrentie met potentiële kopers, omdat ze er hopelijk allemaal verliefd op worden als ze door de voordeur stappen. DIT is wat we proberen te bereiken met property staging.

property staging 3 - Gids voor vastgoedstyling het verkopen van een huis voor beginners

Opslag van meubels en rekwisieten met zelfopslag

Als je vastgoedstyling serieus neemt en je bezighoudt met meer dan één project, wil je in plaats van waardevolle spullen in een schuur, zolder of garage op te bergen, waar ze het risico lopen beschadigd te raken door diefstal, vocht of beestjes, schakel de hulp in van een self-storage provider.

Als u uw eigen huis in scène zet, maakt u zich natuurlijk zorgen over waar u uw sentimentele spullen en waardevolle familiestukken veilig kunt opbergen.

Evenzo, als u namens een klant optreedt, moet u niet alleen hun bezittingen beschermen, maar moet u ook uw rekwisieten en meubels veilig tussen eigendommen opslaan.

Bij het investeren in self-storage is het belangrijk om rekening te houden met de veiligheid van uw bezittingen. Cinch, die zich richt op particulieren en bedrijven in heel Engeland, zorgt voor de veiligheid en het behoud van uw bezittingen met hun 24/7 CCTV-bewaakte en klimaatgestuurde self-storage units.

U wilt ook rekening houden met uw tijd. Zal je je drukke gezinsleven jongleren met enscenering? Moet u grote afstanden afleggen tussen de huizen van klanten, boetieks en groothandels? Moet u tot diep in de nacht bij uw spullen?

Cinch begrijpt uw ​​behoefte aan flexibiliteit. Met verschillende locaties die 24/7 toegang bieden, kunt u uw bezittingen veilig verplaatsen en opslaan wanneer dat nodig is.

De gemoedsrust die voortkomt uit de wetenschap dat er voor de bezittingen van u of uw klant wordt gezorgd tijdens uw afwezigheid, kan niet worden onderschat. Daarom werkt het deskundige team van Cinch graag met u samen om de juiste eenheid en opslagmethoden voor uw behoeften te vinden.

property staging 2 - Gids voor vastgoedstyling het verkopen van een huis voor beginners

Maximaliseren van Curb Appeal

We hebben de binnenkant behandeld en we weten hoe belangrijk dat is, maar de reis begint van buiten naar binnen, en die eerste indrukken tellen zeker mee.

Het maximaliseren van de aantrekkingskracht is een van de belangrijkste aspecten van vastgoedstyling, aangezien het het eerste is dat potentiële kopers zien wanneer ze bij uw woning aankomen.

De eerste stap is ervoor te zorgen dat de buitenkant van het pand netjes en schoon is, dit betekent het verwijderen van alle rommel of puin EN het verwijderen van al het onkruid dat al maanden onbeheerd is.

Upgrade de voordeur – een frisse likje verf kan ongelooflijk krachtig zijn om de algehele uitstraling van het pand te verbeteren.

Als u een budget heeft voor landschapsarchitectuur, is dit zeker het overwegen waard. Maar voor andere kleine, betaalbare opties kan het toevoegen van een set buitenverlichting aan weerszijden van de deur en enkele olijfplanten in potten of hangende plantenbakken een grote bijdrage leveren aan het verbeteren van de ingang van het huis.

property staging 4 - Gids voor vastgoedstyling het verkopen van een huis voor beginners

10 dingen die u moet vermijden bij het organiseren van onroerend goed …

  • Familiefoto’s weglaten
  • Koken voor eventuele huisbezichtigingen
  • Niet identificeren en omgaan met de geur van vocht
  • Slechte verlichting
  • Gedateerde inrichting
  • Te veel kunstwerken
  • Grote meubelstukken die de stroom van de kamer beïnvloeden
  • Donkere of gedurfde verf die niet rustgevend is voor de ogen
  • Die rommel niet doden
  • Verwijder snuisterijen EN die fles sprookjesvloeistof – het doodt die ambitieuze levensstijl die we proberen te bereiken (ook al hebben we die allemaal nodig!)

Gerelateerde berichten:

Alles voor woning en tuin is te vinden bij onze partners! Bekijk de actuele prijs en voorraad
[wptb id=918]