Address
304 North Cardinal
St. Dorchester Center, MA 02124

Work Hours
Monday to Friday: 7AM - 7PM
Weekend: 10AM - 5PM

2017 Belangrijkste keukendecoratietrends

2017 Belangrijkste keukendecoratietrends

Trends betekenen verandering, een geleidelijke terugtrekking van het oude en het samenkomen van nieuwe ideeën en concepten. In tegenstelling tot andere ziet de decorindustrie nieuwe trends in hoog tempo opduiken. Elk jaar staat voor een nieuw concept in kleur, architectuur en design in belangrijke delen van het huis. Het tijdperk van globalisering en nieuwe technologie heeft ervoor gezorgd dat wereldwijde trends de Indiase markten sneller dan voorgaande jaren bereiken. Hieronder staan ​​de belangrijkste trends voor 2017, die HomeLane voorspelt voor keukeninrichting.

Enkele unieke ideeën voor keukeninrichting:

1. Terracotta

Terwijl 2016 in het teken stond van minimalisme en koele tinten, zal in 2017 de populariteit van warme, aardse tinten en materialen te zien zijn. De keuken, die altijd over wit en chroom ging, zal meer gebruik maken van terracotta in backsplash-tegels, muren en highlights. Tegels met een matte afwerking die niet te rustiek en niet te glanzend zijn, zullen steeds vaker worden gebruikt.

2. Donkergroen

dark green kitchen 240x300 - 2017 Belangrijkste keukendecoratietrends

Marineblauw en nachtblauw, inclusief roze, zullen voorbijgaan als we de trends mogen geloven. In plaats daarvan verschijnen donkere tinten groen in kastluiken, meubels en zelfs muurkleuren. Donkergroen compenseert prachtig bruin leer, goudkleurige metalen verlichtingsarmaturen en zelfs terracotta. Donkergroen kan zelfs gebruikt worden als accentmuur. Het geeft diepte en voegt een vleugje groen toe aan de inrichting van de keuken.

3. Verborgen hoekjes

Met technologie die steeds meer controle krijgt over ons leven en veel gadgets en apparaten in de keuken, is het noodzakelijk om ruimtes te creëren waar meer dingen discreet kunnen worden opgeborgen en zo min mogelijk zichtbaar zijn. Verborgen hoekjes, verzonken opbergruimte, gecamoufleerde opbergruimte in bovenkasten verminderen de overduidelijke rommel in de keuken en geven tegelijkertijd een gevoel van ruimte en leegte.

4. Houtaccenten

wood counter 300x183 - 2017 Belangrijkste keukendecoratietrends

Hoezeer metaal en andere nieuwere materialen ook aan populariteit hebben gewonnen, veel huiseigenaren lijken terug te gaan naar de vertrouwdheid met hout, hout en vlechtwerk. Hun warmte vervangt de kilheid van wit en chroom. Houten kasten, werkbladen, accessoires in trendy, eigentijdse ontwerpen krijgen het komende jaar een grote revival.

5. Gedefinieerde kookruimtes

half wall 300x240 - 2017 Belangrijkste keukendecoratietrends

Moderne huizen zien een toenemende heropleving van gedefinieerde kookruimtes, waar er een duidelijke afbakening is van de kook- en eetruimte. Open wonen heeft zijn tijd gehad in de zon en huiseigenaren vinden het idee van een grotere gedeconstrueerde ruimte erg desoriënterend. Flexibele halve wanden in transparant glas, semi-opslagwanden die het eetgedeelte van de keuken scheiden, passen in deze trend.

Kent u trends die u voor het komende jaar ziet? Reageer hieronder en we horen graag van iedereen die we hebben gemist.

Alles voor woning en tuin is te vinden bij onze partners! Bekijk de actuele prijs en voorraad
[wptb id=932]